Átlőtt arcú férfi őrjöngött egy kórházban Brazíliában

lövés kórház őrült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kórházban készített felvétel járta be az internetet, amelyen egy átlőtt arcú férfi tért be egy sürgősségi osztályra, de olyan őrültként viselkedett, hogy azt hitték, megszállta valami.

Megoszlanak a vélemények, senki nem tudja, mi történt a sürgősségi osztályon randalírozó férfival. A videón egy sebesült férfi látható, aki

átlőtt arccal érkezett meg a kórházba Rióban, és úgy viselkedett, mint akinek teljesen elborult az agya.

Azt nem tudni, hogy pontosan hogyan történt a baleset, és mi szállta meg a férfit, de többek szerint valószínűleg kábítószer befolyása alatt állhatott, sőt, még azt is elképzelhetőnek tartják, hogy önmagát lőtte meg véletlenül. Persze akad olyan kommentelő is, akinek még ennél is jobban elszállt a képzelete, de ezek mind csak feltételezések. A videó feltöltője nem adott magyarázatot arra, milyen körülmények között a felvétel, mindössze annyit tudunk biztosan, hogy Brazíliában rögzítették az esetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.