72 évesen szült gyereket egy nő

Forrás: NORTHFOTO/Ajay Verma / Barcroft Media/Ajay Verma / Barcroft Images -
gyermekvállalás idős nő szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagymamakorú nő úgy döntött, hogy megtartja a kisbabáját, hiába 72 évesen esett teherbe. Ám lassan egy év távlatából már sok mindent másképp gondol.

A tavalyi évben szülte meg első gyermekét a most 73 éves nő, Daljinder Kaur. Akkor még nagyon büszke volt magára, hogy idős kora ellenére képes volt kihordani és világra hozni egy egészséges gyermeket.

Íme a teljes család: édesanya, édesapa és a kisbaba Forrás: NORTHFOTO/Ajay Verma / Barcroft Media/Ajay Verma / Barcroft Images

Mostmár azonban sok mindent másképp lát, és arra is ráébredt, hogy rossz döntést hozott.

Az indiai nő egészsége komoly károsodásokat szenvedett a szülést követően,

ugyanis magas vérnyomással és ízületi gondokkal küzd. A lassan 1 éves gyermek azonban folyamatos figyelmet igényel, hiszen már egésznapos mozgásban van.

"Magas a vérnyomásom és hamar elfáradok. Jártam már számos orvosnál, de mind csak gyógyszereket ad és életmódváltást tanácsol. Igyekszem törődni az egészségemmel, de közben a fiammal is foglalkoznom kell" - vallotta be az anya.

Egy korábbi kép a kis csöppségről, aki áprilisban lesz egy éves Forrás: NORTHFOTO/Ajay Verma / Barcroft Media/Ajay Verma / Barcroft Images

A kicsi is lassan fejlődött az első időkben, ugyanis az anyjának 3 hónapos korában abba kellett hagynia a gyermek szoptatását. Nem volt elég jó minőségű a teje, ami vélhetőleg a korából fakadt.

Daljinder azt nyilatkozta, hogy

a nehézségek ellenére mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb életet biztosítsa a kisfiának

- írta meg a DailyMail.

64 évesen szült gyereket ez a nő

Mesterséges megtermékenyítéssel teherbe esett, majd egészséges fiút szült egy 64 éves kínai nő, miután meghalt egyetlen gyermeke. A mesterséges megtermékenyítéssel fogant baba közel 4 kilóval és császármetszéssel jött a világra. Itt tudod megnézni a képeket...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.