Félrediagnosztizálták az orvosok az ötéves Michaelt, csak pár hete van hátra

Forrás: gofundme.com -
félrediagnosztizál rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik orvos sem vette észre, hogy az ötéves Michael rákkal küzd, pedig szülei több rendelőben is jártak a gyermekükkel. A félrediagnosztizált fiúcskának most már csak néhány hete van hátra.

Az orvosok nem vették észre, hogy milyen komoly betegsége van az ötéves Michael Signwazatnak, csak székrekedést állapítottak meg nála. Mivel azonban a kisfiú állapota a felírt gyógyszerek ellenére nem akart javulni, újra visszavitték, valamint többször jártak az ügyeleten is, de mindig azzal küldték haza a szülőket, hogy ez csak székrekedés.

Michael Signwazat az apukájával Forrás: gofundme.com

Michael azonban továbbra sem lett jobban, sőt. Teljesen lefogyott, alig evett és a kedve is egyre rosszabb lett. A szülők pedig már nem tudták hová vihetnék a kisfiukat. Akkor kerültek egy másik háziorvoshoz, amikor az apának új munkahelye lett, és emiatt elköltöztek, az az orvos állapította meg, hogy

a kisfiúnak sokkal súlyosabb megbetegedése van, mint a székrekedés, méghozzá egy ritka daganat alakult ki nála.

Hiába vitték már azonban a szülők ezután specialistához, a rák már a 4. stádiumban volt. Az orvosok nem tudnak segíteni a gyermeknek, csak annyit tudott javasolni a szülőknek, hogy tegyék minél kényelmesebbé a kisfiú életét, akinek már csak néhány hete van hátra - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.