Törőcsik Mari állapotáról nyilatkozott a lánya

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Törőcsik Mari egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Marit hetekkel ezelőtt szállították kórházba, de sajnos még mindig nincsen jól. A művésznő lánya sem tudott biztató hírekkel szolgálni.

Törőcsik Mari már hónapok óta betegeskedik, de néhány hete ismét kórházba szállították. A szombathelyi klinikán infúzióra kötve ápolják. A művésznő nem panaszkodik, de sokan aggódnak érte. Kollégái és rajongói szeretnének már jó híreket hallani a színésznőről, de sajnos erre még várni kell.

Törőcsik Mari még mindig nincsen jól Fotó: Marton Szilvia - Origo

Nemrég Jordán Tamás osztott meg aggasztó híreket Törőcsik Mariról, elárulta, hogy nincs túl jól a művésznő, pihenésre van szüksége, és már nagyon nehezen bírja az ágyban fekvést. A Ripost szerette volna megkérdezni Törőcsik Maritól, hogy érzi magát, és mikor kerülhet ki a kórházból, de csupán a művésznő lányát sikerült elérniük. Ám sajnos nem kaptak biztató híreket, valószínűleg Törőcsik Mari állapota még most sem javult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.