Állítják: Tóth Verára fájdalmas műtétek várnak

műtét fogyás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, igazi bomba nő lett Tóth Vera, de tudja, hogy van az éremnek egy másik oldala is.

Mint ismeretes, az énekesnő tavaly augusztusban gyomor-bypass műtéten esett át, így pedig közel 50 kilogrammot adott le a mai napig. A nagy súlyveszteség miatt viszont a megnyúlt bőrréteget el kell távolítani a testéről. Nem elég a diéta és az edzés, ha a szövetek nem feszesednek mindenhol - írja róla a Ripost, akinek az énekesnő így nyilatkozott: "A gyomorszűkítő műtétnek vannak mellékhatásai, ezért vitaminokat kell szednem. Eleinte például nekem is hullott a hajam" - mondta a lapnak Vera.

Később Vera pontosította a lap értesüléseit, és Instagram-oldalán közzétett közleményében azt mondta, nem kell megműteni:

Később Vera élő adást is indított a Facebook-oldalán, melyben tiszta vizet öntött a pohárba. Többször is elmondta, hogy nem kell megműteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.