Döbbenetes tumorok borítják a férfi arcát: Fotók!

Forrás: NORTHFOTO/Feature China / Barcroft Media/Feature China / Barcroft Images -
betegség rák gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő tumorok takarják egy fiatal férfi arcát, akinek nincs elég pénze arra, hogy segítsen magán. A rák miatt már  látását is elveszítette. 

A 24 éves Chi Zhoujing egy durva betegséggel kénytelen együtt élni, melynek következtében hatalmas daganatok nőttek az arcára. A tumorok már gyermekkorában növekedésnek indultak, és pillanatok alatt ellepték a férfi arcát.

Chi számára az önellátás nagy kihívás Forrás: NORTHFOTO/Feature China / Barcroft Media/Feature China / Barcroft Images

A kínai minqing-i tartományban élő férfi sajnos a betegség miatt már a látását is elveszítette, ráadásul a daganat nem csak az arca felé terjed, hanem a tarkója irányába is. A környezete poliparcúnak csúfolja, ami nyilvánvalóan a bizarr külsejének köszönhető.

Mindenki csúfolja a faluban és még sosem voltak barátai sem Forrás: NORTHFOTO/Feature China / Barcroft Media/Feature China / Barcroft Images

A családjának sajnos nincs rá pénze, hogy eltávolíttassák Chi fejéről a tumorokat, így kénytelen megtanulni együtt élni azzal, hogy soha nem voltak és nem is lesznek kapcsolatai, ráadásul az önellátás is rendkívül nehéz a számára - írta meg a DailyMail.

64 kilós daganatot találtak egy túlsúlyosnak hitt nőben

16 éven keresztül küzdött a plusz kilókkal egy nő, ám egy véletlennek köszönhetően kiderült: óriási daganat növekszik a gyomrában. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.