Megműtötték Dundikát: szétnyílt a hasfala

Forrás: Instagram/majoroshajnalka -
terhesség szétnyílt hasizom szülés Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajnalka kés alá feküdt: másfél évvel ezelőtt diagnosztizáltak nála nyitott hasfalat az orvosok.

Dundika sokáig halogatta a bevatakozást, de az állapota folyamatosan romlott. Két hete elhatározta magát, hogy rendbehozatja szétnyílt hasfalát - írja a Ripost a Story magazin nyomán. Majka párja már az első kisfiú születése után érezte, hogy a második babánál gond lesz a köldökével, és így is lett, szétnyílt a hasfala.

Majoros Hajnalka és második kisfia, Olivér Forrás: Instagram/majoroshajnalka

"Olivér születése után még rosszabb lett a helyzet. Hiába ment le rólam minden súlyfelesleg, még mindig úgy néztem ki, mint aki három hónapos terhes. A köldököm felett kitüremkedett a hasam, és még hat hónappal a szülés után sem apadt le a duzzanat" - nyilatkozta a lapnak. Hajninak fájdalmai is voltak, nem tudta felemelni a gyerekeit, ezért döntött a beavatkozás mellett. Dundika kilenc napig volt távol két kisfiától, de állapota szépen javul, már hazamenehett a családjához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.