Kaparós sorsjegyen nyert 240 milliót a férfi, 23 nappal később meghalt

Forrás: YouTube -
halál milliomos kaparós sorsjegy rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három héttel azután, hogy 240 millió forint értékű nyeremény boldog tulajdonosa lett Donald Savastano, meghalt. Nem élvezhette ki a pénzét.

Donald Savastano úszott a boldogságban, mikor kiderült, hogy 1 millió dollárt, átszámítva körülbelül 240 millió forintot nyert egy kaparós sorsjegyen. A New York-i asztalos hitte, hogy a nyeremény új kapukat nyit meg előtte és családja előtt. „Hogy őszinte legyek, ez megváltoztatja az életünket" – mondta Donald. Azt tervezte, hogy vesz egy új teherautót, kifizeti az adósságait és befektet a jövőjébe.

Donald Savastano Forrás: YouTube

Sajnos azonban nem maradt ideje arra, hogy kiélvezze a hirtelen jött gazdagságot. A pénzből kivizsgáltatta magát, és lesújtó diagnózist kapott: kiderült, hogy rákos. 23 nappal azután hunyt el, hogy megnyerte a főnyereményt. Szerelmét és két fiát hagyta hátra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.