Akupunktúrás kezelésre ment a magyar színész, majdnem belehalt

Forrás: Dreamstime -
horror akupunktúrás kezelés Szokol Péter akupunktúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokol Péter színművészt egy fővárosi akupunktúrás központban kezelték vállfájdalmai miatt, de a fertőző tűknek köszönhetően majdnem meghalt.

Az első kezelés során már rossz tapasztalatai voltak, mégis vállalkozott a második alkalomra, ami után belázasodott, a karja pedig a duplájára dagadt. A történtek után rögtön felkeresett egy orvost, aki megállapította, hogy az orbánc nevű fertőző bőrgyulladásban szenved. A vérmérgezésnek köszönhetően szinte leállt a veseműködése, és ahogy az orvos fogalmaz, szerencsés, hogy egyáltalán életben maradt. -írja a Blikk.

Az 59 éves színésznél az is felmerült, hogy amputálni kell a karját.

„Sokáig úgy volt, hogy le kell amputálni a karomat. Mondták, hogyha az ízületi tokot átvágja ez a genny, akkor tuti, hogy amputáció."

-mondta a színész.

Forrás: Dreamstime

"Átvittek a sebészetre és pár órán belül egy életmentő műtétet kellett csinálni, majdnem meghaltam.

Vérmérgezést kaptam és veseelégtelenséget. Azt mondták a műtét után, hogy annyi genny volt a vállüregemben, hogy ők még ilyet nem láttak...a kaszás ott lebegett felettem" – fogalmazott Péter.

A történtek óta a színész felesége naponta kétszer kötözi át férje sebeit, ami több mint két órát vesz igénybe. A fent említett akupunktúrás központ egyébként a történtek óta is zavartalanul működik. A teljes riportot IDE kattintva nézhetitek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.