Drámai vallomás Soltész Rezsőtől: "Hirtelen nagyon rosszul éreztem magam."

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Soltész Rezső dráma szívpanasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soltész Rezső szívproblémáiról mesélt.

Soltész Rezső a múlt év végén nagyon túlhajtottamagát, aminek meg is lett a következménye. A szíve nem bírta a feszített tempót.

Soltész Rezső énekes, zeneszerző, szövegíró, lapkiadó MTVA Fotó: Zih Zsolt Forrás: MTI/Zih Zsolt

"A múlt év vége felé már heti tíz előadásom volt, ez sok utazással járt, és közben a magazinokat is szerkesztettem. Azt hittem, bírom, de a szervezetem máshogy gondolta. Egy hirtelen rosszullét után szóltam a lányaimnak, mondják le minden fellépésemet, mert kardiológiára kell mennem. Tekertem a kormányt, de csak nem akart összejönni, és a megnyitón is dekoncentrált voltam. Másnap este a fővárosban volt fellépésem, és nem úgy mentek a dolgok, ahogy megszoktam. A közönséggel se tudtam rendesen kommunikálni. Olyasmit éreztem, mintha minden kezdene összeomlani körülöttem. Másnap már nehezen lélegeztem, és hirtelen nagyon rosszul éreztem magam" - mesélte az énekes a Blikknek, aki azt is elárulta, hogy nagyon megijedt és ekkor határozta el, hogy az egészsége lesz a legfontosabb, mert ennyivel tartozik a családjának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.