Katasztrofális a helyzet: rabok pakolják a koronavírusos halottakat a hűtőkocsikba

Forrás: Shutterstock -
Texas rab koronavírus halottasház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megteltek a halottasházak Texasban, rabokat kértek fel, hogy tegyék a halottakat hűtőkocsikba, mert nincs elég hely, se ember a feladat elvégzésére.

Egyre súlyosabb a helyzet Texasban a koronavírus miatt, ugyanis 20 000 fölé emelkedett az elhunytak száma. Ezt a terhelést pedig a halottasházak sem bírják, teljesen megteltek. Ezért hűtőkocsikban kell elhelyezni a halottakat, de embert sincs elég a feladatra. Ezért rabokat vezényeltek ki, hogy ők végezzék el az elhelyezésüket.

Texasban súlyos a helyzet. Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Mario Tama

A kórházakban sem jobb a helyzet, egy helyi nővér szerint aki bekerül az intenzív osztályra, azok közül a legtöbben nem élik túl.

Meg van szabva az is, hogy egy koronavírusos beteget csak háromszor szabad megpróbálni újraéleszteni, mert különben a többi pácienstől veszi el az időt – írta a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.