Ez nem fellángolás! 12 jel, ami bizonyítja, igazán szerelmes vagy

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat szerelmes szerelem magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az érzéseink nem feketék és fehérek, gyakran gondolhatjuk, hogy szerelmesek vagyunk, miközben csupán vágyódást, fellángolást érzünk. Mi most összeszedtük azokat a jeleket, melyek bizony valódi szerelemről árulkodnak.

1. Már jó ideje nem is gondolsz a volt párodra

Szakítás után még hónapokig eszedbe jut az exed, ha lehunyod a szemed, nézegeted a közösségi oldalait, keresed a közös barátokkal a kapcsolatot, hogy elcsípj némi hírmorzsát róla? Ez sokaknál megjelenik, természetes reakciónak nevezhető. Ám, ha valaki képes észrevétlenül elfeledtetni veled a volt párodat, akkor ő bizony belopta magát a szívedbe.

2. Jobban vágysz az ölelésére, mint a szexre

Természetesen egy jó kapcsolatban jó a szex is, de amikor igazán szerelmes vagy, nem elsősorban a szex, hanem a másik közelsége válik fontossá. Egy összebújós, ölelkezős este is épp olyan melegséggel tölt el, mintha egy nagyot szeretkeztetek volna, hiszen érzed őt.

3. Azon kapod magad, hogy rengeteg hétköznapi dolog is rá emlékeztet

Megismered, figyelsz rá, mert fontos neked, épp ezért rövid időn belül találkozol majd olyan egészen hétköznapi dolgokkal, amik rá fognak emlékeztetni. Ez egy csodás érzés.

Azon kapod magad, hogy rengeteg hétköznapi dolog is rá emlékeztet Forrás: Shutterstock

4. Nem félsz attól, hogy bántani fog

Itt most nem elsősorban a fizikai vagy érzelmi bántalmazásra gondolok, inkább az a bizonytalan érzés múlik el, hogy bármikor megcsalhat, elhagyhat, cserbenhagyhat. Átadod magad neki, és teljes mértékben megbízol benne, ami hatalmas nyugalommal áraszt el.

5. Nem kell program, ha együtt vagytok

Az az igazi érzelmi biztonság, ha nem kell folyamatosan valamilyen előre megszervezett programmal készülni a randevúkra. Hiszen vele még az is remek, ha csak ültök egymás mellett csendben, de ebben az érzésben az is jelentős szerepet kap, hogy együtt mindig feltaláljátok magatokat.

6. A jövő elérhető közelségbe kerül

Azon kapod magad, hogy a közös jövőtökről beszélgettek. A tervezgetés, még akkor is, ha elrugaszkodott, jelzi számodra, hogy itt bizony komoly érzelmek vannak a háttérben.

7. Valóban hiányzik

Amikor nem vagytok együtt, és leírod neki „hiányzol", azt valóban úgy is érzed, nem csupán kedvességből vagy rutinból írod.

8. Átadod magad neki

A magad köré épített falakat nem rombolod le teljesen, de vágtál rajta egy hatalmas kaput, és odaadtad neki a hozzátartozó kulcsot.

A magad köré épített falakat nem rombolod le teljesen, de vágtál rajta egy hatalmas kaput, és odaadtad neki a hozzátartozó kulcsot Forrás: Shutterstock

9. Elfogadod az idegesítő szokásait

Egészen biztosan vannak olyan dolgok, amik minden emberben felbosszantanak. Nos, ezeket az ő esetében kényszer nélkül fogadod el, sőt, van, amelyiket még meg is szereted.

10. Ő a fény

Felbosszantanak az utcán, leterhel a munka, csalódsz egy barátodban... de ezek a problémák valahogy szertefoszlanak, amikor este hozzábújsz, hiszen már a puszta jelenlétével is képes lenyugtatni, megvigasztalni. Mellette, vele minden kicsivel könnyebbnek, megoldhatóbbnak tűnik, hiszen biztonságot nyújt.

11. Önmagad lehetsz

Elcsépeltnek hangzik, de igaz. A szerelmed előtt egyszerűen nem kell megjátszanod magad, nem érzed szükségét a játszmáknak sem. Ez pedig végtelenül felszabadító érzés.

12. Hatással vagytok egymásra

Amikor szomorú, egy kicsit te is azzá válasz, ha feszült, te is az leszel és viszont. Közel vagytok egymáshoz, így képesek vagytok átvenni egymás rezgéseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.