Hatalmas mellei vannak: a 18 éves lány azonban szabadulna tőlük - Videó

mell hátfájdalom mellkisebbítés nagy mell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anya St James 13 éves volt, amikor mellei gyors növekedésnek indultak, alig egy év alatt három kosármérettel lett nagyobb, ami rengeteg problémát okoz a fiatal lánynak.

Sokan nagy mellekre vágynak, de Anya inkább szabadulna tőlük. A 18 éves lánynak sok problémát okoznak aránytalanul nagy mellei: hát-, nyak- és vállproblémái vannak, sokan zaklatják szexuálisan és pártalálás is nehéz a számára - írja a The Sun.

A lánynak 13 éves kora óta folyamatosan nőnek a mellei és kétségbe van esve,mi lesz, ha örökre így marad, esete még az orvosokat is zavarba ejti.

- panaszkodott a 18 éves lány, aki mellkisebbítő műtéten gondolkozik, de attól fél, hogy a melle újra visszanő majd az eredeti méretére.

A lánynak rendszeresen le kell pihennie, mert folyamatosan fáj a háta és még kedvenc sporttevékenységeiről is le kellett mondani, mint az ugrókötelezés és a trambulin. Arról nem is beszélve, hogy sok idősebb férfi kér tőle meztelen képeket és az iskolában is sokan beszólnak nagy mellei miatt.

@kentuckyfriedcl0uds

♬ Clap For 'Em (feat. Flo Milli & Sada Baby) - YungManny

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.