vecsernyés dávid tornász baleset verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vecsernyés Dávidnak nem úgy sikerült a hétvégi szombathelyi Hungarian Grand Prix, ahogyan szerette volna, ugyanis kiszakadt a karja a vasárnapi döntőben.

A magyar válogatott két arany-, három ezüst- és négy bronzéremmel zárt a hétvégi, szombathelyi Hungarian Grand Prix-n, ahol az aranyéremre esélyes Vecsernyés Dávid keze a tornászszakzsargon szerint "kiszakadt" a nyújtó vasárnapi döntőjében.

A gyakorlat utolsó negyedében az egykaros óriáskör alsó szakaszában kicsúszott a nyújtó vasa a szer Európa-bajnoki bronzérmese bal kezéből, és szó szerint arccal érkezett földre.

A brutális balesetről készült felvételt a tornász meg is osztotta a közösségi oldalán, ahol beszámolt arról, hogy van a történtek óta.

"Lehet egy tornász bármennyire felkészült fizikálisan és mentálisan, de néha szembe kerülünk olyan körülményekkel, amik ellen tehetetlenek vagyunk. Szerencsére nem lett komolyabb bajom, túléltem"

- írta a bejegyzésében Dávid.

Tragédia: meghalt a fiatal magyar sportolónő - Nem tudták megmenteni az orvosok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.