2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

A sok telefonozástól lett súlyos beteg egy OnlyFans-modell

betegség telefonfüggőség ájulás telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nő először azt hitte, napszúrást kapott, de később kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj.

A 29 éves nő napi 14 órán kresztül volt azzal elfoglalva, hogy a telefonját és az iPadjét bámulja, amin többek között az OnlyFans fiókját is kezelte.

Először a feje és a nyaka kezdett fájni, majd következett a szédülés, amiből rögtön arra gondolt, hogy napszúrása van.

Fenella Fox végül annyira rosszul lett, hogy felkeresett egy orvost, aki elvégezte rajta az ilyenkor szükséges vizsgálatokat. A doktor megkérte, hogy csukja be a szemét, és emelje fel a térdét, de végül megfordult és teljesen másfelé nézett, ami nem volt normális.

Ezután annyira leromlott az állapota, hogy nem tudta ellátni magát, ezért vissza kellett költöznie a szüleihez az Egyesült Királyságba.

"Annyira rosszul lettem, hogy nem tudtam felállni, nem tudtam zuhanyozni, nem tudtam magamnak főzni sem. Végül tolószékre volt szükségem, hogy hazajussak, és a szüleimnek kellett vigyázniuk rám" - idézi Fenellát a Mirror.

Fenella betegsége körülbelül hat hónapig tartott, és bár féltucat orvosnál járt, egyik sem tudta kideríteni mi baja van. Végül az édesapja talált egy cikket az interneten az internetes mozgásbetegségről vagy a digitális szédülésről, és ekkor jött rá, hogy őt is ez a betegség gyötri.

"Kikapcsoltam a telefonomat, odaadtam a szüleimnek, és azt mondtam, hogy 'kérlek, ne engedjétek, hogy használjam'" - mondta Fenella, aki azóta szerencsésen meggyógyult, és azóta is igyekszik sokkal kevesebbet használni a telefonját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.