Tragédia: elvesztette kisbabáját a ValóVilág korábbi nyertese

Forrás: RTL II -
vetélés VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsuzsu elvesztette kisbabáját. A tragédia padlóra küldte.

Pár hónapja csak annak, hogy a ValóVilág kilencedik szériájának nyertese bejelentette, rátalált a szerelem, és kisbabát vár.

VV Zsuzsu elvesztette kisbabáját Forrás: RTL II

"A vőlegényemmel nagyon szerettünk volna családot alapítani, és úgy tűnt, ez a csoda velünk is megtörténik. Nagyon vigyáztam magamra és a magzatra, de hathetes korában elment a baba... Sokáig rettenetesen szenvedtem, rengeteget sírtam. Akárhányszor meglátok egy gyereket az utcán, elérzékenyülök. Ma már nem úgy nézek rájuk, mint régen, hogy milyen édesek, hanem arra gondolok közben, hogy mennyire vágyom én is egy saját kisbabára" - mondta a Blikknek Zsuzsu, aki reméli, hogy hamarosan újra teherbe eshet. "Próbálkozunk, szeretnék újra teherbe esni. Időbe telt, míg a párom eloszlatta a félelmeimet. Sokáig nem mertem újra belevágni, mert féltem, hogy ismét veszteség ér, de mostanra már igyekeztem feldolgozni a történteket. Ennek így kellett lennie, de hiszek benne, hogy szép családunk lesz."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.