Életet mentett egy New York-i étteremben Woody Allen

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli -
életmentés Woody Allen fuldoklás
Woody Allen barátjával ebédelt éppen New York egyik népszerű olasz éttermében, amikor a férfi félrenyelt és fuldokolni kezdett. A rendező azonnal a segítségére sietett. 

A 87 éves filmrendező Andrew Stein barátjával ebédelt egy olasz étteremben New Yorkban, amikor a férfi félrenyelt egy darab húst, vörös lett a feje és fuldokolni kezdett. Woody Allen azonnal alkalmazta a megfelelő elsősegélynyújtási technikát.

Életet mentett egy new york-i étteremben Woody allen Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

"Szégyellve mondom ki, de Woody tényleg megmentette az életemet. Általában halat rendelek, de ezúttal a disznóhúst választottam, és nem sokkal azután, hogy elkezdtünk enni, egy darab hús megakadt a torkomon, amitől nehezen kaptam levegőt. Pánikba estem. Megrémültem. És akkor Woody segített rajtam. Az egész olyan volt, mint egy jelenet az egyik filmjéből. Ha ő nem reagál ilyen gyorsan, attól tartok, meghaltam volna. Az életemmel tartozom neki"

– mondta el a Page Sixnek Stein.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.