Kihúzták a fiatal anya összes fogát - a vészes terhességi hányás tette tönkre őket

Forrás: Louise Cooper / SWNS/© Louise Cooper / SWNS/Louise Cooper / Swns -
terhességi hányás Louise Cooper fog várandósság
A nő fogait annyira megviselte a terhessége, hogy mindegyiket el kellett távolítani. 

Louise-nál első várandóssága alatt diagnosztizálták a vészes terhességi hányást, ami teljesen tönkretette a fogait. A savkárosodás miatt hat hónappal a szülés után az összes fogát eltávolították a 26 éves nőnek.

Louise-nál első terhessége alatt diagnosztizálták a vészes terhességi hányást Forrás: Louise Cooper / SWNS/© Louise Cooper / SWNS/Louise Cooper / Swns

Louise Cooper első gyerekét 2017-ben várta, akkor épp Franciaországban dolgozott dadaként. Haza kellett térnie azonban az Egyesült Királyságba nem sokkal azután, hogy fény derült a várandósságára, ugyanis nagyon rosszul érezte magát és folyamatosan hányt. 16 hetes terhes volt, amikor kihullott egy foga, a szülés után pedig kiderült, hogy a többi is menthetetlen.

Egy foga sem maradt Forrás: Louise Cooper / SWNS/© Louise Cooper / SWNS/Louise Cooper / Swns

A nő azóta még két gyereket szült, és minden alkalommal ugyanúgy szenvedett a vészes terhességi hányástól. Mostanra azonban már megszokta, hogy fogak nélkül éli az életét, ugyan az étrendje így igencsak korlátozott. Nem fogyaszt sok húst, de zöldséglevest annál többet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.