Madonna életjelt adott magáról: "A gyógyulás felé vezető úton vagyok"

Forrás: Getty Images for The Recording Academy/(C)Kevin Mazur/Kevin Mazur -
bakteriális fertőzés instagram Madonna kórház gyógyulás
Madonna egy bakteriális fertőzés miatt került kórházba június végén, de már kiengedték és szerencsére sokkal jobban van. Instagram-oldalán mondott köszönetet az aggódó rajongóinak. 

Mindenkit megijesztett, amikor kiderült, hogy Madonna kórházba került. Június 24-én egy komoly bakteriális fertőzés miatt szállították az intenzív osztályra az énekesnőt, miután eszméletlen állapotban találtak rá. Mostanra azonban szerencsére már jobban van, kiengedték a kórházból. Instagram-oldalán pedig köszönetet mondott a rajongóinak.

Madonna már jobban van Forrás: Getty Images for The Recording Academy/(C)Kevin Mazur/Kevin Mazur

"Köszönöm a pozitív energiákat, a gyógyulást és bátorítást jelentő szavakat. Éreztem a szereteteteket. A gyógyulás felé vezető úton vagyok, és hihetetlenül hálás vagyok minden áldásért" - írta Madonna, aki azt is elárulta, a kórházban felébredve az első gondolata a gyerekei voltak, a második viszont a rajongói, hiszen így el kellett tolnia a turnéját.

"A második gondolatom az volt, hogy senkinek nem akartam csalódást okozni, aki jegyet vett a turnémra. Nem akartam cserben hagyni azokat az embereket sem, akik az elmúlt hónapokban fáradhatatlanul dolgoztak velem a műsorom megalkotásán. Utálok csalódást okozni bárkinek is" - írta még a popsztár. Hozzátette: most a gyógyulására koncentrál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.