2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Plasztikáztatta magas homlokát a fiatal lány, teljesen megváltozott az élete: "Magabiztosabb vagyok, mint valaha"

Forrás: Meryl Williams / SWNS/© Meryl Williams / SWNS/Meryl Williams / Swns -
operáció fiatal lány plasztika homlok
Ötéves kora óta zavarta a BBC valóságshow-jának egyik győztesét, hogy sokkal nagyobb a homloka, mint egy átlagembernek. Két héttel ezelőtt azonban hatalmas változás történt: homlokplasztikán esett át, amit élete egyik legjobb döntésének tart.

Meryl Williams a BBC egyik valóságshowjában, a The Traitorsban vált ismertté, a 27 éves lány meg is nyerte a fődíjat. A kisnövésű hölgy ötéves korában eltervezte, hogy amint lehetősége adódik rá, szeretne megszabadulni az átlagtól magasabb homlokától.

Forrás: Meryl Williams / SWNS/© Meryl Williams / SWNS/Meryl Williams / Swns

Nyolc hónap várakozás után két héttel ezelőtt végre sor került a beavatkozásra, a műtét szerencsére komplikációktól mentesen zajlott le.

A beavatkozás során Meryl hajvonalát lejjebb hozták az orvosok, a felesleges bőrt pedig eltávolították. A fiatal lány homloka még eléggé be van dagadva, de már most nagyon elégedett az eredménnyel.

Forrás: Meryl Williams / SWNS/© Meryl Williams / SWNS/Meryl Williams / Swns

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.