2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Tisztább, egészségesebb víz minden nap - Így válassz otthonra vízszűrőt

Forrás: Pexels -
PR cikk víz kancsók beruházás
Nagyok sokat hallunk arról, mennyire fontos a szervezetünk számára, hogy elegendő vizet igyunk. A minőségről már kevesebb szó esik, pedig ez sem elhanyagolható tényező, sőt! Cikkünkben eláruljuk, milyen eszközökkel érhetjük el, hogy kifogástalan ivóvizet fogyasszunk otthon is!
Forrás: Pexels

A műanyag palackos vizeket sokan a környezet, a bolygónk védelme miatt tették félre.

Január 1-jétől kötelező lesz hazánkban az eldobható italcsomagolások, köztük a PET- és üvegpalackok visszaváltása.

Az egészség- és környezettudatos emberek ezért a palackos ásványvíz és az egyszerű csapvíz helyett a szűrt víz mellett teszik le a voksukat. Ehhez pedig hatalmas beruházásra sincsen szükség: a vízszűrő kancsók használata jót tesz az egészségnek és a környezetnek is. De hogyan választhatjuk ki a megfelelő vízszűrő alkalmatosságot?

Aki már ivott vízszűrő kancsóból, maga is tapasztalta, hogy a víznek finomabb az íze, tisztább, és sokkal lágyabb, mint amit a csapból kiengedünk. A Laica vízszűrő kancsói megtisztítják a csapvizet: úgy szűrik ki a káros anyagokat, hogy a hasznos ásványi anyagok a vízben maradnak. Ezek a vízszűrő berendezések egy letisztult formavezetésű, dekoratív kancsóból és egy vízszűrő betétből állnak. A betétek javítanak a víz keménységén, kiszűrik a nehézfémet, a klórt, a rovar- és növényvédőszerek maradványait és más kémiai szennyeződéseket. Választhatunk már olyan szűrőket is, amik visszafogják a mikroműanyagokat, és olyanokat is, amik a baktériumokat sem engedik át. Egy vízszűrővel körülbelül 30 napra elegendő, vagy 150 liter vizet tisztíthatunk meg. A vízszűrő kancsók ára nagyon gyorsan megtérül, megéri az egyszeri beruházást, hogy mindig legyen otthon prémium minőségű ivóvizünk.

Ha vízszűrő kancsót keresünk, érdemes végiggondolni, hány fős a háztartást vezetünk, mennyi víz fogy naponta. Kaphatók 2,4 literes, 3 literes, és 3,7 literes változatok is, különféle dizájnnal és többféle színben, hogy minden konyhához illeszkedjenek.

Aki szeretne tisztított vízzel főzni, az választhatja a csapra szerelhető vízszűrők közül is. Ezt okostelefonhoz is csatlakoztathatjuk, egy alkalmazáson keresztül követhetjük nyomon a szűrőbetét élettartamát. Könnyen telepíthető, nem igényel fúrást, faragást, szakértelmet. Egy darab csapra szerelhető vízszűrő 900 liter szűrt vizet biztosít, a szűrőt körülbelül 3 havonta kell cserélni.

Dekoratív vízszűrő kancsók és betétek kaphatók Bioboltokban

Online megrendelhető Laica vízszűrők akár személyes átvétellel

Amennyiben szeretné, ezen a linken megrendelheti!

Vitaminokat és egyéb étrend-kiegészítő termékeket az alábbi linkről rendelhet >>

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.