Daganatos betegség miatt távolították el a fiatal nő orrát, de ő büszkén vállalja csonkolt arcát

édesanya orr rák
Tina Earls ötgyermekes édesanya orrát el kellett távolítani, miután rákot diagnosztizáltak nála. A negyvenes évei közepén járó anyuka a történtek ellenére nagyon boldog, örül, hogy jól van és nem érdeklik a külsőségek.

Tina először 2012-ben vett észre egy sebet az orrlyukában, amikor lehajolt folyadék folyt ki az orrából és az arca bal oldala elzsibbadt. Az édesanya két évig tűrte a kellemetlenségeket, a viszketést és a dudort az orrában, míg végül 2014 májusában orvoshoz fordult, aki második stádiumú orrrákot diagnosztizáltak nála.

„Annyira meg voltam döbbenve, hogy leejtettem a telefont" - mesélte az édesanya, akinek sugárkezelést ajánlottak fel, de figyelmeztették, hogy ez megvakíthatja, és élete végéig egy csövön keresztül tudja majd csak táplálni magát. Tina azonban ezt nem vállalta, ehelyett teljes orrmetszést hajtottak végre – az orr teljes műtéti eltávolításával.

@bipolarbetty

♬ original sound - Just Me

Hat hónapon belül kapott egy protézist, amely eltakarta az arcán tátongó háromszöget. Két év kényelmetlenség után azonban úgy döntött, hogy nem fogja viselni.

„Nem tetszett, ahogy kinézett, és nem szerettem a ragasztót sem – irritálta a bőrömet."

A külseje miatt az emberektől több negatív pillantást, megbotránkozást kap, mint pozitívat, de őt ez egy cseppet sem érdekli, mosolyogva fogad minden véleményt - írja a The Sun.

Tina megosztotta a történetét a TikTokon és az Instagramon, ahol rengeteg kérdést kap például azzal kapcsolatban, hogyan lélegzik és szagol, hogyan tisztítja az orrát stb.

„A lyukon keresztül tudok lélegezni, de egy tapaszt viselek, hogy felmelegítse és nedvesítse az orrom. Amikor megtisztítom, be kell dugnom az ujjamat, ami bizony fájdalommal jár."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.