2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Napi horoszkóp 2023. december 22.: Az Oroszlánok kerüljék a vitát, a Kosok pedig nyugodtak lesznek

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp oroszlán rák hold
A Kosoknak nem kell kapkodniuk, mások pedig nosztalgikus hangulatba kerülnek az ünnepek előtti utolsó hétköznapon.

A Bikák ne is próbálkozzanak most a fogyókúrával, a Rákoknak pedig fontos, mély beszélgetésben lesz részük. Íme a pénteki horoszkóp.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold ma már átlép a kényelmes Bikába, amitől te is megnyugszol. Jó is, mert a karácsonyi készülődés csak akkor lehet harmonikus, ha nem robbansz fel minden apróságon... Élvezd ki az advent minden percét!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Hold a a jegyedben jár pénteken, amelynek köszönhetően a finom falatok mintha még finomabbak lennének... Nem érdemes fogyókúrával kísérletezni, de persze teljesen elengedni sem kéne magad, ha nem akarsz felszedni plusz kilókat. Arany középút lebegjen a szemed előtt! Mint mindig, mindenben!

A Kosok nyugodtan készülődhetnek Forrás: Shutterstock

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken már kevésbé leszel szétszórt, de persze így eszedbe juthat pár apróság, amit az elmúlt napokban elfelejtettél. Csak nyugalom, még minden bolt nyitva van, időben tudod pótolni. Érdemes átnézned a listákat – már ha készítettél ilyeneket.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken fontos és mély beszélgetésre hívhat valaki egy probléma miatt, talán valaki olyan, aki igazán jó barátod. Várj, figyel és gondolkodj, mielőtt bármit is reagálsz az elmondottakra. Legyél türelmes és higgadt - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.