2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

20 évvel fiatalabbnak tűnik az 53 éves nő egy titkos italnak köszönhetően

zöldség, gyümölcs, turmix, egészség
Shutterstock/Copyright (c) 2023 Lelechka/Shutterstock. No use without permission. - Lelechka
vitamin testépítő zeller antioxidáns
Egy 53 éves brazil testépítő, aki sokak számára jelent inspirációt, megosztotta titkos fitness shake-jét, amelyet minden nap reggeli előtt iszik meg.

Az 53 éves brazil testépítő rutinja sokak számára inspiráló lehet, Andréa Sunshine napirendje, életmódja rengeteg követőt hozott az Instagram-oldalára. A legtöbbeket a legnépszerűbb a reggeli shake-je érdekel, aminek köszönhetően akár 20 évet is letagadhatna az életkorából.

A követők legnagyobb örömére a testépítő megosztotta kedvenc italának hozzávalóit, amelyek a következők: sárgarépa, zeller, gyömbér, petrezselyem és narancs. Ezeket turmixoljuk le és éhgyomorra, 30 perccel reggeli előtt fogyasszuk.

zöldség, turmix, egészség
20 évvel fiatalabbnak tűnik az 53 éves nő egy titkos italnak köszönhetően 

A zeller nagyszerű forrása az antioxidánsoknak, például a C-vitaminnak, amelyek gyulladáscsökkentőek és erősítik az emésztőrendszert. Hasonlóképpen, a petrezselyem, egy antioxidánsokban gazdag gyógynövény, támogatja a csontok egészségét és segíti az emésztést. A gyömbér fogyasztása is számos egészségügyi előnnyel járhat, a fogyástól a rossz emésztés kezeléséig, illetve segít csökkenteni a vércukorszintet. A vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok kincsesbányája a sárgarépa, amelyet a táplálkozási szakértők gyakran „szuperélelmiszer” státuszba emelnek. Segít megelőzni az öregedést, a rák kialakulását, védi a látást és fenntartja a barnaságot - írja az Express. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.