2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Egyszerű és gyorsan elvégezhető gyakorlattal teheted tónusosabbá az alhasadat

sport, spotoló nő, torna, edzés, edzőterem
Shutterstock - Prostock-studio
torna alhas gyakorlat sport
A súlygyarapodás hatására a has alsó része petyhüdtté válhat, de egy gyors és könnyen elvégezhető gyakorlat segíthet tónusosabbá tenni.

A karácsonyi és szilveszteri lakomázásoknak köszönhetően bizony könnyen felszalad pár kiló, ráadásul télen kevesebbet is mozgunk. A tavasz közeledtével egyre többet gondolunk arra, hogy jó lenne megszabadulni a súlyfeleslegtől, de hogyan csináljuk?

Egy népszerű tiktokker, a Happyyogatv csatorna tulajdonosa megosztotta, hogyan feszesíthetjük az alhasat egy gyors és könnyen elvégezhető gyakorlattal, amihez semmi másra nincs szükség, csak a szoba falára.

Egyenes háttal a falnak kell dőlni, a kezeket a tarkóra helyezni, majd egy tetszőleges zene ütemére mindig az ellenkező oldali lábat megérinteni, amit egy picit meg is kell emelni a törzs irányába. Fontos, hogy a mozdulatok közben a hátunkat teljes hosszában a falhoz nyomjuk.

Aki úgy dönt, hogy kipróbálja a gyakorlatot, az napi háromszor 20 darabot végezzen a lábérintésből, 10-et mindkét oldalon. Sarah Starr jógaoktató arra figyelmeztet, hogy nagyon hamar égető érzés jelenik meg az izmainkban, ettől ne ijedjünk meg, csak lélegezzünk továbbra is nyugodtan, és végezzük kitartóan a gyakorlatot, az eredmény látványos lesz.

@happyyogatv Tone and tighten your lower belly with this quick, easy on your back wall exercise! Do 3 sets of 20 reps and feel the 🔥 #core #fupa #coreworkout #happyyogatv #abs ♬ Gotta Good Feelin' - Pigeon John

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.