daganatos betegség ízérzékelés mellékhatás III. Károly király
Vilmos és Harry herceg édesapja egy hivatalos rendezvényen, egy veterán katonának mesélte el, milyen mellékhatása van a kezelésnek, amit a rákbetegsége miatt kapott.

III. Károly az Army Flying Museumban tett látogatást a napokban, ahol egy veterán katonával is beszélgetett. A katona elmesélte az uralkodónak, hogy nemrég őt is daganatos betegség miatt kezelték, és ennek következtében elvesztette az ízérzékelését. Károly erre azt mondta: ő is pont így járt. Azt nem mondta el a katonának sem, hogy milyen rákkal küzd, és azt sem, hogy a kezelés mellékhatása elmúlt-e, vagy még mindig tart.

III. Károly
III. Károly a rákkezelések mellékhatásától beszélt.
Forrás: Getty Images

III. Károly visszatért a munkához

III. Károlynál a prosztata-megnagyobbodásával összefüggő vizsgálatok során diagnosztizáltak rákos megbetegedést. A kezeléseket február elején kezdték, akkor vissza is vonult a nyilvánosságtól, de már visszatért hivatalos teendőihez. A király betegségének híre nemcsak az Egyesült Királyságot, hanem az egész világot megrázta. A betegséggel kapcsolatban csak annyit tudni, hogy korai stádiumban vették észre az orvosok, a gyógyulási esélyek nagyon jók. 

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.