plasztikai beavatkozás Fotókon akkor és most Antonio Banderas Melanie Griffith ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli ötvenötödik születésnapját Melanie Griffith Golden Globe-díjas színésznő.

Melanie az ígéretes hollywoodi színésznők közé tartozott, miután nagy sikereket ért el A dolgozó lány című filmben nyújtott alakításáért. A szőkeség a Hárman párban forgatásán ismerkedett meg Antonio Banderasszal, akivel 1996-ban össze is házasodtak. Miután a színésznőt kezdte mellőzni Hollywood, a plasztikai műtétekbe menekült. Ma a hús-vér szőkeségből már csak egy aszott, sovány, ráncos plasztikanyuka maradt, akit egyelőre még nem hagyott el a férje, bár mostanában sokat pletykáltak a különválásukról.

AFP
AFP

Még mindig elképesztően szexi a 46 éves szupermodellhttp://www.life.hu/life/galeria/20120806-szepulj-cindy-crawford-szupermodell-szexi-fotokon-pozol-a-tatler-magazin.htmlLess be Vágó Réka gardróbjába!http://www.life.hu/life/galeria/20120807-sztargardrob-kedvenc-ruha-cipo-taska-vago-reka-cipotervezo-trendi.htmlPisze orrú, cuki kisfiú volt a tehetségkutató zsűritagja - Fotókon a ma 42 éves sztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20120803-fotok-akkor-es-most-mester-tamas.htmlIlyen volt rövid hajjal a Barátok közt egykori szereplője - Fotókon a ma 29 éves szépséghttp://www.life.hu/life/galeria/20120803-fotokon-akkor-es-most-dukai-regina-modell-es-enekesno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.