Fotókon akkor és most botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli huszonnyolcadik születésnapját Walesi Henrik Károly Albert Dávid herceg - vagy ahogyan mindenki ismeri, Harry herceg.

Harry mindössze tizenhárom éves volt, amikor édesanyját elveszítette egy tragikus autóbalesetben. Ráadásul a tragédia idején kezdett kamaszodni, és a kortársaihoz hasonlóan vele is egyre több lett a gond. 2005-ben például náci egyenruhában érkezett egy jelmezes buliba. 2009 elején pedig előkerült egy három évvel korábban készített videó, melyen a herceg egy pakisztáni tiszten élcelődik. Ez a felvétel még a brit miniszterelnökhöz is eljutott, aki "teljességgel elfogadhatatlannak" minősítette a herceg tettét. A legfrissebb botrány a fiatal szívtipró körül pár hete robbant ki - Harry Las Vegasban bulizott és meztelenkedett. Erről itt olvashatsz. Azt senki sem tagadja, hogy nagyon nehéz egy királyi sarj élete, hiszen minden lépését emberek milliói figyelik. Egyszer Harrynek is benő a feje lágya, hiszen előtte van Vilmos jó példája. Mi a "rosszalkodásai" ellenére azért imádjuk Anglia legszexibb kékvérűjét.

AFP
AFP

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.