Tündéri kisgyermekből Anglia fekete báránya lett Harry herceg

2012.09.15. 20:37

Ma ünnepli huszonnyolcadik születésnapját Walesi Henrik Károly Albert Dávid herceg - vagy ahogyan mindenki ismeri, Harry herceg.

Harry mindössze tizenhárom éves volt, amikor édesanyját elveszítette egy tragikus autóbalesetben. Ráadásul a tragédia idején kezdett kamaszodni, és a kortársaihoz hasonlóan vele is egyre több lett a gond. 2005-ben például náci egyenruhában érkezett egy jelmezes buliba. 2009 elején pedig előkerült egy három évvel korábban készített videó, melyen a herceg egy pakisztáni tiszten élcelődik. Ez a felvétel még a brit miniszterelnökhöz is eljutott, aki "teljességgel elfogadhatatlannak" minősítette a herceg tettét. A legfrissebb botrány a fiatal szívtipró körül pár hete robbant ki - Harry Las Vegasban bulizott és meztelenkedett. Erről itt olvashatsz. Azt senki sem tagadja, hogy nagyon nehéz egy királyi sarj élete, hiszen minden lépését emberek milliói figyelik. Egyszer Harrynek is benő a feje lágya, hiszen előtte van Vilmos jó példája. Mi a "rosszalkodásai" ellenére azért imádjuk Anglia legszexibb kékvérűjét.

AFP

Forrás: AFP

 

Így nézett ki 23 évesen a párját kereső magyar celeb, Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/life/galeria/20120904-fotokon-akkor-es-most-delhusa-gjon.html Mozisztár lett a Barátok közt egykori szívtiprójábólhttp://www.life.hu/life/galeria/20120904-fotokon-akkor-es-most-hujber-ferenc-szinesz.html Rá sem ismernél! Lányos kisfiúból ötvenes szívtipró lett Sean Pennhttp://www.life.hu/life/galeria/20120904-fotokon-akkor-es-most-sean-penn.html Vonzó férfi lett a sportolónőhttp://www.life.hu/life/galeria/20120905-yvonne-buschbaum-rudugronobol-vonzo-ferfi-lett-balian-buschbaum.html Átalakítunk! Magabiztos nő lett Krisztinábólhttp://www.life.hu/life/galeria/20120905-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-stylist-magabiztos-no.html
Harry hercegbotrányFotókon akkor és most