Cuki énekespalántából zseniális színész lett Mr. Gosling

szívtipró Szerelmünk lapjai Ryan Gosling színész Fotókon akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepli harminckettedik születésnapját Ryan Gosling színész.

Ryan ma vitathatatlanul a hölgyek egyik kedvence. Ő nem az a tipikus, sármos, szép férfi, mégis olyan kisugárzása van, mellyel bármelyik lányt, nőt vagy asszonyt azonnal leveszi a lábáról. A sztár tizenévesen együtt szerepelt Britney Spears, Justin Timberlake és Christina Aguilera oldalán a Walt Disney show-kban. Míg a többiek ismert zenészek lettek, ő a színjátszás felé vette az irányt, ma pedig a mozik legkeresettebb fiatal férfiszínésze. Jelenlegi se veled-se nélküled kedvese a gyönyörű Eva Mendes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Íme a színész még egészen fiatalon, többek között Justin Timberlake-kel az oldalán:

Ryan az egyik legszebb romantikus film, a Szerelmünk lapjai hőseként:

Dögös, szexi fotókon a TV2 sztárja (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121018-szexi-fotokon-lathato-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje.htmlPisze orrú, cuki kisfiú volt a tehetségkutató zsűritagja - Fotókon a ma 42 éves sztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20120803-fotok-akkor-es-most-mester-tamas.htmlIlyen volt rövid hajjal a Barátok közt egykori szereplője - Fotókon a ma 29 éves szépséghttp://www.life.hu/life/galeria/20120803-fotokon-akkor-es-most-dukai-regina-modell-es-enekesno.htmlÁtlagos latin szépségből 14 év alatt ragyogó díva lett - Fotókon akkor és most Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/life/galeria/20120724-fotokon-akkor-es-most-jennifer-lopez.htmlJelentéktelen fiatal nőből plasztikhercegnő lett - Fotókon akkor és most Donatella Versacehttp://www.life.hu/life/galeria/20120718-fotokon-akkor-es-most-donatella-versace.htmlNem tudta megállítani az időt Harrison Ford - Fotókon akkor és most a 70 éves sztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20120710-fotokon-akkor-es-most-harrison-ford.htmlHáromszorosára hízott a 32 éves énekesnő - Fotókon akkor és mosthttp://www.life.hu/life/galeria/20120709-ilyen-volt-ilyen-lett-jessica-simpson.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.