párkapcsolat Fotókon akkor és most szerelem Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna, a Barátok közt Zsófija a napokban ünnepli huszonnyolcadik születésnapját.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Ramóna tíz éve játszik a Barátok köztben. 2002-ben a forgatókönyv miatt rövidre vágatta gyönyörű, hosszú haját, és igen sokat kellett hisztiznie a sorozatbeli szerepe szerint. Ramóna ma már igazán nőies szőke, hosszú fürtjeivel, és a szerelem is rátalált: egyre komolyabb a kapcsolata Tóth Richárd pókerjátékossal.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Így festett Ramóna Szentmihályi Zsófiként jó néhány évvel ezelőtt:

Így fest Ramóna 2012-ben, szerelmesen:

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!





Egy lány, aki soha nem diétázott: Kiss Ramóna szerencsés alkathttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121005-egy-lany-aki-soha-nem-dietazott-kiss-ramona-genetikailag-csinos.htmlKiss Ramóna is házasodni készül?http://www.life.hu/szeress/20120602-kiss-ramona-is-hazasodni-keszul.htmlKiss Ramóna: "Sokkal erősebb vagyok, mint azt valaha is hittem" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120122-kiss-ramona-sokkal-erosebb-vagyok-mint-valaha-is-hittem-.htmlLebukott! Világsztárral randizik Kiss Ramóna?http://www.life.hu/legykepben/20110802-kiss-ramona-osszejott-bruno-sennaval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.