Bájos kislány volt Debreczeni Zita

modell kislány LifeNight gyermekkor Sugarbird Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zita nemrég közösségi oldalán tette közzé a kislánykori képét.

Bár a szolnoki születésű modell saját bevallása szerint fiús kislány volt, a nemrég közzétett gyermekkori képéről mégsem ez jut eszünkbe. A bájos gyermekkori fotón Zita szénfekete haja igazán csajos, és ahogy ő fogalmaz a kép alatti hozzászólásban, telefonmániája már ekkor megmutatkozott. Debreczeni Zita pályája szépségversenyekkel indult, ami nagyszerű ugródeszkát jelentett számára a modellkarrier felé. Mára azonban inkább a kamera túlsó felén tevékenykedik fotósként, ezen kívül pedig tagja az egyik hazai divatmárka tervezőinek is.

Forrás: Facebook/Debreczeni Zita Fan Club
Forrás: Facebook/Debreczeni Zita Fan Club

Cuki kisoroszlánok az állatkertbenhttp://www.life.hu/life/galeria/20130417-sztarok-adtak-nevet-az-allatkertben-februarban-szulett-kis-oroszlanoknak-haumann-1.htmlMi a titka Emma Thompsonnak?http://www.life.hu/life/galeria/20130412-fotokon-akkor-es-most-emma-thompson-oscar-es-golden-globedijas.htmlIgazi nővé érett az egykori tinisztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20130412-fotokon-akkor-es-most-emma-watson-a-harry-potter-szinesznoje.htmlCuki kisbaba volt D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/life/galeria/20130412-fotokon-akkor-es-most-d-toth-kriszta-ujsagiro-es-musorvezeto.htmlRévbe ért a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20130405-fotokon-akkor-es-most-cynthia-nixon-a-szex-es-new.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.