Paul McCartney The Beatles Fotókon akkor és most dalszerző zenész énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden idők egyik legmeghatározóbb zenei ikonja a napokban ünnepli 71. születésnapját.

A zenészlegendát a Guinness World Records minden idők legsikeresebb zeneszerzőjének és énekesének írja le. Paul McCartney nem hiába vonult be ilyen titulussal a zeneiparba: 60 aranylemezt és több mint 100 millió eladott albumot tudhat a háta mögött. Karrierje során több top 10-es sláger jegyzi a nevét - több mint ilyen 50 dalnak volt szerzője vagy társszerzője. 1997-ben II. Erzsébet brit királynő lovaggá ütötte a zenészt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

McCartney 1977-ben és 2013-ban

A The Beatles egykori tagja a régimódisága ellenére sokszor felhívta magára a bulvársajtó figyelmét kicsapongó életmódjával. Szerelemről szóló dalait őszinte érzelmek hatják át. Túl két házasságon, Paul McCartney ma az 51 éves Nancy Shevell-lel él együtt, akivel két éve mondták ki egymásnak a boldogító igent.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.