Nem fog az idő Kim Cattrallon

2013.08.22. 19:58

A Szex és New York színésznője a napokban ünnepelte 57. születésnapját.

Bár igazán híressé a Szex és New York tette, a pasifaló Samantha Jones karaktere előtt olyan népszerű sorozatokban vállalt szerepeket Kim Cattrall, mint a Charlie angyalai, a Columbo vagy a Hihetetlen Hulk.

Forrás: Northfoto, AFP
Kim 1984-ben és 2013-ban

Kim a való életben sem visszafogottságáról nevezetes, ha pasizásról van szó. Eddig háromszor mondta ki a boldogító igent, ám nem született gyermeke - amit elmondása szerint egyáltalán nem is bán. A sor valószínűleg itt még nem fog megállni, hiszen a szőke színésznő ötven fölött is elképesztően néz ki, még akkor is, ha jelenleg a szinglik táborát erősíti.

Forrás: AFPKövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!Megvan Kim Cattrall fiatal utódjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130723-lindsey-gort-alakitja-majd-samantha-jonest-a-carrie-naplojanak-masodik.html A Szex és New York miatt tűnt el a lapostetűhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130711-a-szex-es-new-york-megszabaditotta-a-vilagot-a-lapostetutol.html Révbe ért a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20130405-fotokon-akkor-es-most-cynthia-nixon-a-szex-es-new.html Élet a Szex és New York előtthttp://www.life.hu/szorakozz/20130115-uj-tevesorozat-a-carrie-naploja-a-szex-es-new-york.html Megmutatta tündéri kisfiát a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121015-megmutatta-tunderi-kisfiat-a-szex-es-new-york-sztarja-cynthia.html Újra szingli a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120823-szakitott-a-szex-es-new-york-sztarja-kristin-davis-es.html
Kim CattrallSzex és New YorkszínésznőFotókon akkor és most