színésznő Szívek szállodája Alexis Bledel Fotókon akkor és most Sin City - A bűn városa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szívek szállodájának Roryja a napokban ünnepli 32. születésnapját.

Szinte a szemünk előtt cseperedett bájos kislányból gyönyörű nővé Alexis Bledel, aki elmondása szerint álmaiban sem gondolta volna, hogy valaha színésznő lesz. Gátlásos lány volt, aki édesanyja biztatására kezdett színészkedni. Mindössze 14 éves volt, amikor egy bevásárlóközpontban sétálgatva kiszúrta magának egy ügynök, és modellszerződést ajánlott neki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Amikor tinédzserkoromban modellkedtem - ami talán a legérzékenyebb időszaka az ember életének -, egyszerűen figyelmen kívül hagytam, amikor azt mondták, 5 centit kéne lefaragnom a csípőmből. Több munkám volt, mint amennyit bírtam, miért akartam volna hát még egyet?" - árulta el egy interjúban a Szívek szállodája színésznője, akit idén jegyzett el barátja, Vincent Kartheiser.

Egy tipikus angol úriember: Hugh Granthttp://www.life.hu/life/galeria/20130906-fotokon-akkor-es-most-hugh-grant.htmlÍgy fest Celine Dion luxusotthonahttp://www.life.hu/life/galeria/20130906-celine-dion-enekesno-luxusotthona-elado.html12 évesen már keményen drogozott Pinkhttp://www.life.hu/life/galeria/20130906-fotokon-akkor-es-most-pink-enekesno.htmlLeszbikus lesz a szép modell?http://www.life.hu/szeress/20130911-cara-delevingne-brit-modell-kijelentette-elege-van-a-ferfiakbol-es.htmlFiatalnak néz ki, ezért nem kap munkát a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130906-tul-fiatalnak-nez-ki-egy-brit-fehernemumodell-ezert-nem-kapp.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.