Így festett a kisiskolás Till Attila

TV2 általános iskola Fotókon akkor és most házassági évforduló Facebook oldal Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig változott valamit Till Attila. A műsorvezető Facebook oldalán osztott meg néhány sosem látott fiatalkori fotót magáról.

Még a haja is ugyanúgy áll Till Attilának iskoláskori képein, mint ma. A TV2 műsorvezetője Facebook oldalán tette közzé általános iskolás éveiben készült fotóit, amelyeket elnézve megállapítható, magasságán kívül alig változott valamit Tilla.

Forrás: Till Attila hivatalos Facebook oldala
Forrás: Till Attila hivatalos Facebook oldala

Úgy tűnik, a háromgyerekes büszke apuka mostanában többször került nosztalgikus hangulatba. Legutóbb 16. házassági évfordulója alkalmából osztotta meg rajongóival régi esküvői fotóit, amelyeken csak úgy sugárzik róla és feleségéről, Korpás Krisztináról a boldogság.

Kárpáti Rebeka Moszkvában, a Miss Universe szépségversenyenhttp://www.life.hu/life/galeria/20131030-karpati-rebeka-moszkvaban-a-miss-universe-szepsegversenyen.htmlÁtalakít a Jónő Team: szuper formába hozták Erikáthttp://www.life.hu/life/galeria/atalakitunk/20131029-atalakit-a-jono-team-es-takacs-nora-szuper-formaba-hoztak.htmlIlyen cuki kislány volt Beyoncéhttp://www.life.hu/life/galeria/20131025-fotokon-akkor-es-most-beyonce-knowles-amerikai-enekesno.htmlŐrült halloween - jelmezbe bújnak a sztárokhttp://www.life.hu/life/galeria/20131025-vilagsztarok-halloween-jelmezei-jessica-alba-paris-hilton-jennifer-lopez-gwen.htmlMeglepő dolgok Katy Perryrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20131025-fotokon-akkor-es-most-katy-perry-amerikai-enekesno.htmlA Barátok közt 15. szülinapjahttp://www.life.hu/life/galeria/20131026-az-rtl-klub-baratok-kozt-sorozatanak-15-szuletesnapi-partija.htmlMeztelenül a homofóbia ellenhttp://www.life.hu/life/galeria/20131025-a-warwick-egyetem-ferfi-evezocsapatarol-keszult-meztelen-fotos-naptar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.