Egyesült Királyság gyerekkor Fotókon akkor és most Károly herceg Fülöp herceg Vilmos herceg Új-Delhi brit uralkodóház Harry herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wales hercege immár 65. születésnapját ünnepli a napokban. Isten éltesse sokáig!

Hihetetlen, de igaz: a fekete-fehér fotó jólfésült fiúcskája nem más, mint a körülbelül ötéves Károly herceg. A herceg, aki immár 61.éve várakozik a trónra, hiába született a világ egyik legismertebb uralkodói családba, gyermekkoráról kevésbé mondható el a mesékbe illő fényűzés és gondtalanság.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Édesapja, Fülöp herceg, akit a haditengerészetnél teljesített szolgálata miatt alig látott, a szigorú szeretetben hitt. "Azt akarom, hogy Károly a férfiak férfija legyen" - mondta egyszer, miután fiának első születésnapjára egy krikett ütőt vett. Ez a mostani születésnap azonban bizonyára jobban telik majd Károlynak: a hírek szerint feleségével, Kamilla hercegnével nemrég Új-Delhibe látogattak, ahol a helyi iskolások egy tortával lepték meg a születésnapos herceget.

Repülni tanul Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/legykepben/20131108-katalin-cambridge-hercegnoje-nagypapaja-nyomdokaiba-lepve-repulni-tanul.htmlLevélben búcsúzott Katalin hercegnő egy rákos kisfiútólhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131107-katalin-cambridgei-hercegno-meghato-levelben-nyilvanitott-reszvetet-egy-daganatban-meghalt.htmlKislányt vár Madeleine hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131106-madeleine-sved-hercegno-kislanyt-var.htmlFogadási láz tört ki Harry herceg esküvőjérehttp://www.life.hu/szorakozz/20131104-harry-brit-kiralyi-herceg-es-baratnoje-cressida-bonas-eskuvojere-fogadasi.htmlGörcsösen próbál fiatalodni a hercegnéhttp://www.life.hu/szepulj/20131103-karoly-herceg-felesege-a-66-eves-camilla-gorcsosen-akar-fiatalodni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.