Tyra Banks modell műsorvezető Fotókon akkor és most Topmodell leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellből lett műsorvezető a napokban ünnepli 40. születésnapját.

Bár súlyával és magasságával állandó célpont volt gúnyolódó osztálytársai körében, a modellek világában tárt karokkal várták Tyra Bankst.

Tyra 1995-ben és 2013-ban Forrás: AFP

A később műsorvezetőként és színésznőként is bizonyító Tyra 15 éves volt, amikor maga mögött hagyta a leánygimnáziumot és Párizs felé vette az irányt. Hogy mennyire jól döntött, azt sikerei igazolják: annak ellenére, hogy kezdőnek számított a modellszakmában, nagyjából 25 cég szerette volna márkájának arcává tenni. 2005-ben végül hátat fordított a kifutók világának és belevetette magát a tévézésbe. Tyra a műsorvezetést most pihenteti, fogyásai és hízásai kapcsán azonban mindig hallhatunk róla.

Tyra Banks szereti, ha van fenekehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130809-tyra-banks-szupermodell-nem-hisz-a-fogyokurakban-es-szereti-ha.htmlKendővel takargatta plusz kilóit Tyra Bankshttp://www.life.hu/ez-zsir/20130829-tyra-banks-egykori-szupermodell-bikinire-vetkozott-es-mintha-meghizott-volna.htmlIgazi dominaként pózol Tyra Bankshttp://www.life.hu/legytrendi/20121128-igazi-domnakent-pozol-tyra-banks.htmlA stressz miatt hullott ki Tyra Banks hajahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111024-a-stressz-miatt-hullott-ki-tyra-banks-haja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.