Példamutató családapából botrányhős: Mel Gibson

Mel Gibson A rettenthetetlen Fotókon akkor és most Halálos fegyver Mad Max
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood egykor legjobban kereső színésze a napokban ünnepli 58. születésnapját.

Megválasztották a világ legszexibb férfijának, példamutató édesapa és férj volt Mel Gibson, akinek szenvedélye lett a veszte. Pontosabban az alkohol iránt érzett szenvedélye. Feleségével, az egykor fogorvosi asszisztensként dolgozó Robynnal több mint harminc évig éltek sokak által irigyelt álomházasságban hét gyermekükkel. Közeli ismerősök szerint voltak előjelei annak, hogy mindez csak látszat, ám a bomba 2006-ban robbant. Az ittas vezetésért és antiszemita kijelentéseiért letartóztatott Mel Gibson felesége ugyanis ebben az évben nyújtotta be a válópert. A színész, akinek bevallása szerint már 13 éves kora óta gondja van az alkohollal, a hírek szerint az izraeli modellel, Sarai Givatyval randevúzik. Reméljük, vele jobban bánik majd, mint előző barátnőjével, Oksana Grigorievával.

1995, 2013 Forrás: AFP

Mel Gibson egy terrorista a munkában http://www.life.hu/legykepben/20130620-gaby-hoffman-egykori-gyereksztar-szerint-mel-gibsonnal-szornyu-volt-a.html Mel Gibson izmosra gyúrta magát http://www.life.hu/szepulj/20130821-mel-gibson-szinesz-izmos-felsotesttel-lepett-ki-egy-edzoterembol-los.html Pénzre van szüksége? - Eladó Mel Gibson Costa Rica-i luxusnyaralója http://www.life.hu/hazitunder/20120323-penzre-van-szuksege-elado-mel-gibson-costa-ricai-luxusnyaraloja.html Mel Gibson sittre került, de köszöni, jól van http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120620-mel-gibson-sittre-kerult-de-koszoni-jol-van.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.