Lebénult a fiú a H1N1-oltás után

H1N1 oltás bénulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég az egyik napilapban jelent meg egy cikk az influenza elleni oltás szövődményeitől lassan megbénuló Veronikáról. Most kiderült, a lány esete nem egyedi...

A Blikk cikke után az ország minden pontjáról jelentkeznek Veronika sorstársai, akik 2009 óta küzdenek az életükért. Az egyik ilyen beteg Martin, akinek orvosi papírjaiból derül ki, hogy a vele történtek egyértelműen a H1N1 elleni oltás miatt alakultak ki. "A fiam alig egy héttel az oltás után fájlalta a lábát, az izmait, az orvosok nem tudták, hogy mi a baj. Két nappal később teljesen lebénult a gyerek, addigra már a Szent László Kórházban feküdt. Szerencsére az orvosoknak köszönhetően a bénulás megszűnt az idő elmúltával, de a látása sajnos egyre rosszabb. Kettős látása van, ami ugyancsak az oltás szövődményeként lépett fel" - panaszolta a Blikknek B. Gáborné, az édesanya.

Thinkstock
Thinkstock

A anyuka korábban azért adatta be az oltást fiának, mert rábeszélték a gyerek iskolájában. A szülő a Blikk cikke után döntött úgy, hogy ügyvédhez fordul. A jogász kártérítési pert indít a gyógyszer forgalmazója ellen. "A kisfiú problémája nem egyedi, eddig húszan jelentkeztek nálam, akik bizonyíthatóan a H1N1 elleni oltás miatt szenvedtek tartós vagy maradandó károsodást. A számuk napról napra nő. A perben mindannyiuk érdekeit képviselni fogom" - nyilatkozta az ügyvéd a Blikknek, aki több orvos szakértővel is felvette a kapcsolatot.


Rémisztő evolúciós változások: eltűnnek a nemek a jövőben?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111205-remiszto-evolucios-valtozasok-eltunnek-a-nemek-a-jovoben.htmlIsmerd fel! A kókler természetgyógyászok módszereihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111202-ismerd-fel-a-kokler-termeszetgyogyaszok-modszerei.htmlStadler: A börtönben is dolgoznék látástól vakulásighttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111202-stadler-a-bortonben-is-dolgoznek-latastol-vakulasig.htmlÍgy lehet belehalni egy szeretkezésbehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111202-gyakori-a-szivinfarktus-azok-koreben-akik-titokban-szeretkeznek.htmlTöbb mint 30 kilót fogyott a Take That szépfiújahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111202-tobb-mint-30-kilot-fogyott-a-take-that-szepfiuja.htmlMilyen természetes módszerekkel előzhetjük meg az influenzát?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111123-milyen-termeszetes-modszerekkel-elozhetjuk-meg-az-influenzat.htmlKalandokban jók vagyunk - A magyarok nem félnek az AIDS-tőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111130-kalandokban-jok-vagyunk-a-magyarok-nem-felnek-az-aidstol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.