életmentés Dustin Hoffman hős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dustin Hoffman mentette meg egy kocogó életét. A férfi szívrohamot kapott futás közben, a sztár pedig jókor volt jó helyen.

A 27 éves ügyvéd, Sam Dempster egyik reggel a londoni Hyde parkban kocogott, amikor szorítani kezdett a mellkasa, majd a földre rogyott, és elvesztette az eszméletét. Épp arra sétált a kétszeres Oscar-díjas filmsztár, aki a közelben lakik. A történtek láttán rögtön tárcsázta a mentőket, és az érkezésükig a fiatal férfi mellett maradt. "Dustint teljesen lenyűgözte, ahogy megmentettük a férfi életét. Amikor bevittük a kocsiba a sérültet, Dustin ennyit mondott: 'Nagyszerű munka volt, srácok' - vallotta az egyik mentős.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Dempster azóta már sokkal jobban van, életmentő szívműtétet hajtottak végre rajta. "Nem emlékszem, pontosan mi is történt. A mentősök azt mondták, Dustin Hoffman mentette meg az életemet. Ez egyszerűen hihetetlen. Szeretném neki teljes szívemből megköszönni azt, amit tett" - vallotta az új életet kapott férfi.

Tipp! Szoknyában parádéztak az énekes fiúk. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.