Eltorzult fejjel került kórházba a magyar sztár - ijesztő fotó

allergia roham sportoló Talmácsi Gábor kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felpüffedt szemmel és arccal, bedagadt nyelvvel és torokkal szállították kórházba Talmácsi Gábort.

Azonnal kórházba kellett szállítani Talmácsi Gábor motorversenyzőt szombaton. Kiderült, hogy az allergiás rohamot a reggeli étkezése után bevett virágport tartalmazó táplálékkiegészítő okozta.
"Jelentem, már jól vagyok, mint ahogyan azt a mellékelt kép is mutatja, amit ma reggel készítettem" - írta hétfő este hivatalos Facebook-oldalán Talmácsi Gábor, akit napokkal korábban kórházba szállítottak. A sportoló edzésen lett rosszul, egyik pillanatról a másikra bedagadt a szeme és a torka, csak nagyon nehezen tudott nyelni és - ahogy ő írta - légzési nehézségei támadtak. "Mint kiderült, a reggeli étkezésem után bevett virágport tartalmazó táplálékkiegészítő okozta a rohamot" - osztotta meg az esetet a sportoló, aki időközben felkeresett egy szaktekintélynek számító szakorvost is, aki azonnal allergiavizsgálatra küldte.

www.facebook.com
www.facebook.com

"Kiderült, hogy több tényező együttállása idézte elő a szombati rohamot, ami eléggé ijesztő volt, de szerencsére már minden rendben. Őszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy mindez megtörténhet velem, éppen ezért is osztottam meg az információkat mindenkivel, hogy tanuljanak az esetemből, hisz ez bárkivel előfordulhat" - írta a sportoló, aki már most a jövő évi vb-szezonra készül és ígéri, még inkább odafigyel magára a jövőben.

14 éven aluli kislányok százai állnak sorba szebb hüvelyérthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121203-tobb-szaz-14-even-aluli-lany-vegeztet-huvelyplasztikat-nagybritanniaban.htmlIlyen egy borzalmasan félresikerült fenékimplantátumhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121130-borzalmasan-felresikerult-a-fenekimplantatuma-egy-nonek-videon-lathato-hogy-megforditja.htmlMeghalt egy kisfiú, miközben anyja netezetthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121130-meghalt-egy-gyermek-mikozben-az-anyja-az-okostelefonjan-netezett-.htmlTúlélhető a villámcsapás?http://www.life.hu/gyogyulj/20121128-tragedia-hatalmas-vihar-hogyan-lehet-tulelni-a-villamcsapast.htmlIszonyatosan lefogyott a világsztárhttp://www.life.hu/gyogyulj/20121129-jared-leto-szinesz-es-zenesz-rengeteget-fogyott-mert-egy-transzexualis.htmlAnyjuk szeme láttára válnak felnőtt fiai újra gyerekkéhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121129-benjamin-button-kulonos-elete-valt-valosagga-a-clark-testverek-ritka.htmlEurópai átok - ettől a betegségtől szenvedünkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121128-europai-atok-ettol-a-betegsegtol-szenved-mindenki-a-kontinensen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.