Détár Enikő halál gyász veszteség kórház pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádott édesanyja elvesztése után egy kórház pszichiátriai osztályára került Détár Enikő. A népszerű színésznő ma már újra otthonában pihenhet.

Détár Enikő karácsony előtt vesztette el imádott édesanyját, aki hosszan tartó betegség után hunyt el. A Blikk megtudta, hogy a színésznő mérhetetlen fájdalma valószínűleg túl sok volt, ezért kórházba került. Nem ez az első eset: Détár Enikő 2011-ben a pszichiátriára került, miután elvesztette munkáját az RTL Klubnál.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Párja, Rékasi Károly is megerősítette a bulvárlap információit, elmondta, hogy Détár Enikőt nemrég kórházban kezelték és infúziókat kapott. A színész mindenkit arra kér, hogy hagyja békén a feleségét, hogy feldolgozhassa a fájdalmát. "Fogadják el, hogy gyászolja anyukáját. Nem kívánom senkinek, hogy azt élje át, amit a feleségem. Van, aki magába fordul, úgy dolgozza fel a tragédiáját. (...) Enci még nem akar emberekkel beszélni. Nem képes erre. Ő magába fordulva dolgozza fel a veszteségét. Amit az utolsó hónapokban végigcsinált az anyukájával, az emberfeletti volt. Sajnos legyengült az immunrendszere, és egy vírusfertőzés a hangszálára húzódott" - mondta a színész a Blikknek. Rékasi hozzátette azt is, hogy felesége ebben a hónapban már több helyen is játszik és hamarosan újra együtt állnak színpadra.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, a színésznő még kamasz lány korában, 16 évesen veszítette el autóbalesetben az édesapját. Később az anyukája másodszor is férjhez ment, de ismét megözvegyült. Tíz esztendeje harmadszor is férjhez ment, de hét év boldogság után a harmadik párját is elveszítve ismét özvegy maradt. Détár Enikő tavaly kapta a telefonhívást a keresztanyjától: "Siess, ha még élve akarod látni az édesanyádat!" Enikő egy percig sem tétovázott, és hazaköltöztette anyukáját. Az utolsó percig mellette volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.