Molnár Dánielné halál Ilcsi néni szépségápolás kozmetikum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
87. életévében meghalt a természetes kozmetikumok magyarországi királynője, Molnár Dánielné, akit az egész ország csak Ilcsi néven ismert.

Az Ilcsi natúrkozmetikumok megálmodója 55 éves pályafutása során több fontos kitüntetést is kiérdemelt, például a Magyar Köztársasági Érdemrend Kiskeresztjét, a Természetgyógyászatért Díjat a Gyógyászatért és Egészség Megőrzéséért végzett több évtizedes kimagasló munkájáért, és a kozmetikus szakma életműdíjjal is kitüntette. Ezzel a videóval emlékezünk rá:

Nyugodjon békében!

Reese Witherspoon lánya kész nőhttp://www.life.hu/szepulj/20130110-reese-witherspoon-szineszno-lanya-ava-gyonyoru-felnott-no-lett.htmlMegszületett Lily Allan második babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130110-megszuletett-lily-allan-enekesno-masodik-babaja.htmlBeyoncé szinte teljesen meztelenül pózolhttp://www.life.hu/legytrendi/20130110-beyonce-enekesno-cicit-mutat-a-gq-magazin-cimlapjan.htmlKeira Knightley inni fog a nagy naponhttp://www.life.hu/szeress/20130109-keira-knightley-szineszno-hazasodik-de-meg-nem-tudja-milyen-ruhat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.