betegség intenzív osztály szívprobléma Republic Cipő Bódi László énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a Republic együttes énekese pénteken hajnalban súlyos szívproblémái miatt újra kórházba került és azóta is az intenzív osztályon ápolják.

A Bors információi szerint a zenészt valóban az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán ápolják. Az énekes felesége könnyes szemmel várja a folyosón ülve, hogy Cipő jobban legyen.

Fotó: Facebook/Republic
Fotó: Facebook/Republic

"Egyelőre semmit sem tudok, arra várok, hogy kijöjjön az orvos" - mondta remegő hangon a törékeny, szőke asszony. Arca és tekintete félelmet és kialvatlanságot tükrözött. "Tényleg nem tudok semmit sem mondani, csak reménykedem. Amíg nem jön az orvos, addig szeretnék egyedül várni. Utána talán többet tudok mondani" - sóhajtotta Zsuzsa, majd visszaült a padra, és a sarokba húzódva várt tovább.

Boros Csaba, a Republic basszusgitárosa a zenekar többi tagjával közösen szorít Cipő felépüléséért. "Engem is nagyon megdöbbentett, amikor megtudtam, hogy csütörtökről péntekre virradóra valamiféle szivritmuszavar lépett fel nála, és azonnal kórházba kellett vinni" - kezdte Boros.

"Jelenleg az intenzív osztályon van, mélyaltatásban, arra várunk, hogy visszatérjen. Azt egyelőre nem tudni, hogy meddig kell altatni, nyilván azért van erre szükség, hogy pihentebb állapotba kerüljön, mint volt" - részletezte a zenész. "Szerencsére operálni nem kellett, de néhány koncertet lemondtunk" - a tudtán kívül. "Azért hangsúlyozom ezt, mert ha nem lenne mélyaltatásban, ő egészen biztosan nem engedte volna, hogy egyetlen fellépés is elmaradjon" - tette hozzá Boros Csaba.

Plasztikáztat a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130217-megegett-labszarat-plasztikaztatja-a-joban-rosszban-sorozat-szinesznoje-szorcsik-h.htmlKamerával figyeli partnerét a Szombat Esti Láz táncosahttp://www.life.hu/legykepben/20130215-szilveszter-gazda-az-rtl-ii-szombat-esti-laz-cimu.htmlMagányos és társra vágyik a színész-rendezőhttp://www.life.hu/legykepben/20130214-alfoldi-robert-szinesz-bevallotta-hogy-maganyos-tarsra-vagyik.htmlSokat fogyott a dögös színésznőhttp://www.life.hu/life/galeria/20130215-fotokon-akkor-es-most-denise-richards-szineszno.htmlJohnny Depp hasonmásával erősített az M1http://www.life.hu/szorakozz/20130217-johnny-depp-hasonmasaval-erositett-az-m1-a-dal-harmadik-elodontojeben.htmlA tévézés megöli a fiatal fiúk spermáit?http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130208-alacsony-spermiumszamot-okozhat-fiatalokban-a-tul-sok-tevezes.htmlHalak hava: a kifinomultság és a béke idejehttp://www.life.hu/tested-lelked/20130215-ezoteria-es-csillagjegy-ez-var-rank-a-halak-havaban-2013ban.htmlBaleset érte Erdélyi Mónikáthttp://www.life.hu/legykepben/20130216-erdelyi-monika-a-nagy-duett-versenyzoje-elkesett-a-nagy-duett.htmlDivatbotrányok: Plasztikázott címlapokhttp://www.life.hu/legytrendi/20130215-divatbotranyok-kinos-cimlapfotok-az-elmult-evekbol-victoria-beckham-divattervezo-es.htmlHPV: Megelőzhető, mégis százak halnak belehttp://www.life.hu/gyogyulj/20130215-hpv-virus-megelozheto-lenne-megis-szazak-halnak-bele-a-mehnyakrakba.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.