betegség drogprobléma Star Wars Carrie Fisher bipoláris kórház kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Star Wars sztárját, Carrie Fishert egy hajón előadott furcsa jelenet után küldték kezelésre. A különös esetről videó is készült, és természetesen felkerült az internetre.

Az 56 éves színésznő furcsán lépdelt, miközben dalfoszlányokat énekelt, és feltakarított a kutyája után, aki összepiszkította a színpadot. Ez volt a hajóúton előadott jelent, ami után kórházi kezelésre küldték a világsztárt. A hölgy meglepetésvendég volt a fedélzeten, de a fellépés sajnos furára sikeredett Carrie betegsége miatt.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A színésznő korábban már beszélt bipolaritásáról és drogproblémáiról az ABC televízió egyik műsorában. Carrie állítólag nem elég őrült, hogy kezeljék, de elég őrült ahhoz, hogy ne tudja intézni az életét.

A Leia hercegnő szerepével híressé lett színésznő hathetente elektrosokkos kezelést kap (ami nem olyan, mint régen volt), sőt már egy túladagolást is túlélt. "Lassan észrevettem, hogy több drogot használok, mint mások, és teljesen elvesztettem az irányítást felette. Kokainoztunk az Empire forgatásán, pedig nem is szerettem a kokaint, csak valamivel be akartam magam lőni" - mesélte egy tévéműsorban Carrie.

AZ OMINÓZUS HAJÓS JELENET:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.