Lábak nélkül is inspirál a szupernő

műláb modell sportoló LifeNight Aimee Mullins olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aimee Mullinst bátran nevezhetjük hús-vér 21. századi szupernőnek.

Aimee szárkapocscsont nélkül született, ezért egy évvel később térd alatt amputálták a lábait. A lány ettől függetlenül teljes életet él: jó néhány műlába van otthon, és attól függően választ, hogy épp sportolni fog, vagy magas sarkú cipőben készül valahová. Mert Aimee ebben is profi: szebben sétál a tűsarkúban, mint sok egészséges nő. Mullins kisasszony modellkedik, korábban a People magazin beválasztotta a világ 50 legszebb embere közé, de a sport is fontos szerepet játszik az életében. Rekordokat ért el futásban és távolugrásban, a tavalyi londoni paralimpiai játékokon pedig ő vitte az amerikai csapat zászlóját. Ha különleges fotókat szeretnél nézni Aimee-ről, kattints a blogra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nézd meg a modell egyik nagyon inspiráló videóját!

Állatok között nevelkedő gyerekekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130304-farkasgyerekek-amikor-allat-neveli-fel-egy-embergyereket.htmlEz legyen az első lépés influenza esetén!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130228-forroitalpor-fogyasztasa-influenza-eseten-ez-legyen-az-elso-lepes-mielott.htmlAhogyan születtél, olyan életed leszhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130228-szuletesunk-mely-elmenykent-el-tudatalattinkban-akar-mindennapi-eletunket-stresszhelyzeteinket.htmlKelly Osbourne-nak epilepsziája van?http://www.life.hu/gyogyulj/20130310-kelly-osbourne-epilepszias-az-orvosok-tesztje-szerint.html

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.