Havas Henrik gyógyultnak nyilvánította magát

operáció műtét vastagbélrák Havas Henrik gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly év végén súlyos betegség miatt kellett kényszerpihenőre mennie Havas Henriknek, akit vastagbélrák miatt operáltak meg. Néhány hónappal a műtét után a tanár úr gyógyultnak nyilvánította magát.

December 14-én vastagbélrákkal operálták Havas Henriket, aki sokáig közvetlen kollégáinak is csak szűkszavúan beszélt betegségéről. Havas Henrik a műtét után nagyon lefogyott, a változás miatt érdeklődő levelek és telefonok százaira viszont választ kellett adni. Havas Henrik többek között a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának is beszélt betegségéről. Az interjút itt olvashatod!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Azóta eltelt néhány hónap és a tanár úr ismét ereje teljében van. A BorsOnline-nak azt nyilatkozta, hogy felszedett néhány kilót, a spanyolországi pihenése alatt pedig szépen le is barnult. A visszajelzések szerint jobban néz ki, mint a betegsége előtt. "Tünetmentes vagyok, teljesen jól érzem magam" - mondta Havas, aki - ahogy ő mondja - tanuló cukorbeteg, állandóan elfeledkezik arról, hogy beadja magának az inzulint. A tanár úr természetesen gőzerővel dolgozik - ez nem is kérdés -, csak egy kicsit hamarabb fárad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.