fejfájás migrén szex endorfinok LifeNight orgazmus gyógymód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A "Fáj a fejem, drágám!" ezentúl nem lehet kifogás.

Borzalmas fejfájás gyötör? Hagyd a fájdalomcsillapítót, inkább bújj ágyba. Egy német egyetemi orvosprofesszor szerint akár egyedül, akár párban végzünk néhány kényeztető gyakorlatot, az eredmény nemcsak egy kellemes orgazmus lehet, hanem akár a kínzó migrénnek is búcsút inthetünk.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Hogy miért? Egyrészt a szex (vagy a maszturbálás) eltereli a figyelmet a fájdalomról, a csoda azonban csak ezután történik. Az orgazmus ugyanis endorfinokat termel, amelyek az azt követő relaxációs időszakban fejtik ki jótékony hatásukat. Ennél finomabb gyógymódot pedig aligha tudunk elképzelni.

Életveszélyes lehet a nagy mell?http://www.life.hu/gyogyulj/20130415-lifenight-16-kilosak-a-legnagyobb-mellu-brit-no-mellei.htmlHalálán van Robbie Williams?http://www.life.hu/gyogyulj/20130415-robbie-williams-enekes-nem-tudja-hol-temessek-el-szulovarosaban-vagy.htmlEgész életében vegetálni fog a kisfiamhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130415-bezzeganya-blog-egesz-eleteben-vegetalni-fog-a-kisfiam.htmlEzért veszélyes, amikor kiáradnak az erekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130405-nem-csak-esztetikai-problema-ezert-veszelyes-amikor-kiaradnak-az-erek.htmlBetegsége miatt diétára fogták a színésznőthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130410-sokba-kerul-gwyneth-paltrow-szineszno-egeszsege.htmlZacskós tésztán él a 18 éves tinilányhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130411-a-18-eves-georgi-readman-egy-evesi-rendellenessegbol-miatt-nem.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.