Az alkohol miatt válik a magyar sztárpár

artista házasság Frizbi Hajdú Péterrel alkoholfogyasztás válás csalódás Rippel Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rippel Feri és felesége utoljára beszélt válásukról Hajdú Péter Frizbi című műsorában, ahol az is kiderült, hogy a népszerű artista hónapokon át hajnalig ivott, amit már nem bírt elviselni gyermeke anyja, Vivien.

Igéretük szerint utoljára láthatjuk együtt televízióban Rippel Ferit és feleségét, akik a Frizbiben exkluzív interjút adtak válásukról. A pár szinte mindvégig a legnagyobb egyetértésben beszélt, hogy belátják, kapcsolatuk menthetetlen, és külön költözésük óta mindketten boldogabbak. A Bors információit is elismerték: előfordult, hogy egy másik hölgyet is beengedtek a hitvesi ágyba, sőt, a családfő életük legnehezebb hónapjaiban az alkohol rabja lett.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Elkezdtem inni. Két-három, vagy hat hónapig, nem is emlékszem. Vivi próbált jó útra téríteni, de hiába. Elaltattam a gyermekemet, elővettem a boromat, beültem a számítógép elé és ittam" - mondta Feri, akinek volt párja rögtön kiegészítette. "Hajnali három-négy körül feküdt le, addig ivott" - mondta Vivien.

Az édesanya azt sem titkolta, szakításuk óta volt egy rövid kapcsolata, de annak is vége. Gyermeke apjával azonban már nem tudná elképzelni a házasságát. Mint ahogyan állítása szerint Feri sem vele. A beszélgetés vége azonban váratlan fordulatot hozott: amikor Hajdú az újrakezdésről kérdezte a fiatalasszonyt, a békében váló, gyermeke apját barátként szerető nőből hirtelen feltört a fájdalom. "Az már elmúlt. Nem tudnám ezt a fél évet megbocsátani. Soha többé..." - mondta elcsukló hangon Vivien.

Rippel Feri azonban hirtelen roppant indulatosan átvette a szót. "Ennek a beszélgetésnek itt van vége. Mi mindent elmondtunk, amit szerettünk volna" - jelezte az artista, aki további kérdésekre nem volt hajlandó válaszolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.