autópálya zuhanás szemtanú George Michael Nagy-Britannia autóbaleset énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fura balesete volt George Michael-nek: kiderült, hogy az énekes kiesett kocsijából az autópályán, így szerezte múlt heti sérüléseit.

Ahogy a Life.hu is megírta, az énekes múlt héten szenvedett balesetet egy terepjáró utasaként a brit M1-es autópályán. Akkor még nem lehetett tudni, hogyan történt a szerencsétlenség, amely miatt mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Sunnak egy szemtanú, aki közvetlenül az énekes kocsija mögött haladt, azt mondta: látta, hogy az előtte 70 mérföldes - 112 kilométeres - sebességgel közlekedő jármű utas oldali ajtaján hirtelen kiesik valaki az úttestre. A négysávos autópályán haladó többi kocsi csak vészfékezéssel tudta elkerülni a még nagyobb szerencsétlenséget. A nő szerint George Michael a baleset után azt mondta neki, hogy nem záródott jól a kocsi ajtaja, ezért próbálta menet közben kinyitni és rendesen becsukni. Ekkor zuhant ki. Hozzátette: az énekesnek "ronda vágás" volt a homlokán és a tarkóján is, arcát és száját vér borította. A rendőrség a baleset körülményeit továbbra is vizsgálja.

Autóbalesetet szenvedett George Michaelhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130517-george-michael-enekes-autobalesetet-szenvedett.htmlEgy vagyonért gyógyulgat George Michaelhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130408-george-michael-enekest-ket-honapig-korhazban-kezeltek-egy-vagyonert.htmlKórházba került a Barátok közt színészehttp://www.life.hu/gyogyulj/20130521-varkonyi-andras-a-baratok-kozt-vili-bacsija-ismet-korhazba-kerult.htmlMiért könnyezünk, amikor allergiásak vagyunk?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130506-konnyezes-allergiaszezonban-ez-az-oka.htmlTornádó Oklahomában - rengetegen vesztek odahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130521-tornado-csapott-le-oklahoma-allamban-rohamosan-no-az-aldozatok-szama.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.